Φωτιά Εύβοια / Φωτιά Εύβοια: Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών από την ... / Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας.

Φωτιά Εύβοια / Φωτιά Εύβοια: Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών από την ... / Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας.. Δύο φωτιές έχουν ξεσπάσει στα πολιτικά στην εύβοια, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Κοινοποίηση στο facebook μοιράσου το στο twitter μοιράσου το στο. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και.

Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο: Συγκλονίζουν οι εικόνες που μεταφέρει από την ανεξέλεγκτη φωτιά στην εύβοια. Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς.

Φωτιά στην Εύβοια: Ανεξέλεγκτα τα δύο ενεργά μέτωπα - Στη ...
Φωτιά στην Εύβοια: Ανεξέλεγκτα τα δύο ενεργά μέτωπα - Στη ... from www.reader.gr
Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι η φωτιά εκδηλώθηκε σε χωράφι με ελαιόδεντρα, έξω από το χωριό τριάδα του δήμου διρφύων μεσσαπίων. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην κεντρική εύβοια. Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο:

Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας.

Δύο φωτιές έχουν ξεσπάσει στα πολιτικά στην εύβοια, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Άρση τηλεφωνικού απορρήτου εξετάζουν οι αρχές για τους ύποπτους εμπρηστές. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Κοινοποίηση στο facebook μοιράσου το στο twitter μοιράσου το στο. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Δύσκολη νύχτα για τους πυροσβέστες στην φωτιά στην εύβοια: Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και.

Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Φωτιά καίει δέντρα στην βαρυμπόμπη που εκκενώθηκε πριν από μερικές ώρες (φωτ.:

Φωτιά στην Εύβοια 14-8-19 - YouTube
Φωτιά στην Εύβοια 14-8-19 - YouTube from i.ytimg.com
Δύσκολη νύχτα για τους πυροσβέστες στην φωτιά στην εύβοια: Το updrones καταγράφει από ψηλά το αποτύπωμά της. Δύο φωτιές έχουν ξεσπάσει στα πολιτικά στην εύβοια, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Συνεχείς αναζωπυρώσεις της φωτιάς στην εύβοια. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο: Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς. Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος.

Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο:

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου εξετάζουν οι αρχές για τους ύποπτους εμπρηστές. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Συγκλονίζουν οι εικόνες που μεταφέρει από την ανεξέλεγκτη φωτιά στην εύβοια. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Δύο φωτιές έχουν ξεσπάσει στα πολιτικά στην εύβοια, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Φωτιά καίει δέντρα στην βαρυμπόμπη που εκκενώθηκε πριν από μερικές ώρες (φωτ.: Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Κοινοποίηση στο facebook μοιράσου το στο twitter μοιράσου το στο. Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει η εύβοια ύστερα από το σαρωτικό… onsports team. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς.

Δύο φωτιές έχουν ξεσπάσει στα πολιτικά στην εύβοια, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς.

Φωτιά στην Εύβοια : Το σχέδιο της Πυροσβεστικής για να ...
Φωτιά στην Εύβοια : Το σχέδιο της Πυροσβεστικής για να ... from www.tanea.gr
Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο: Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια.

Φωτια ευβοια για τρίτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική εύβοια.

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο: Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Φωτιά καίει δέντρα στην βαρυμπόμπη που εκκενώθηκε πριν από μερικές ώρες (φωτ.: Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Συγκλονίζουν οι εικόνες που μεταφέρει από την ανεξέλεγκτη φωτιά στην εύβοια. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια.